vineri , iunie 21 2024
Breaking News

Curs Yoga Brasov

Exercitii care pot fi efectuate si la un Curs Yoga Brasov si acasa

Dupa cum bine stiti, exista multe persoane care merg la un curs yoga Brasov, cel putin odata pe saptamana. Exista insa si persoane care aleg sa efectueze acasa exercitiile de la cursul de yoga. Daca aveti acasa un mediu linistit si fara zgomot pentru a practica yoga acasa, puteti incepe imediat.

Exista multe miscari de yoga diferite de facut atat la curs, cat si acasa. Cele mai populare dintre acestea sunt sukhasana, utkatasana, prasarita padottanasana, balasana, paschimottanasana si pozitiile cainelui cu fata in jos. Examinand aceste miscari, le puteti adauga pe lista dvs. pe cele care considerati ca vi se potrivesc.

Curs Yoga Brasov: Pozitia Sukhasana

Una dintre cele mai comune miscari de yoga acasa este pozitia usoara, cunoscuta si sub numele de sukhasana. Aceasta pozitie este una dintre miscarile care este benefica pentru picioare, glezne si spate. In timp ce ajuta la intarirea coloanei vertebrale, va ntinde genunchii, gleznele, soldurile si interiorul coapselor.

Curs Yoga BrasovPentru a face pozitia Sukhasana, mai intai stati cu picioarele incrucisate pe covoras. Pune-ti mainile pe genunchi, cu palmele in sus. Apoi, uniti-va degetele mari si aratatoarele mainilor. Unul dintre cele mai importante puncte ale pozitiei este ca genunchii sa fie cat mai aproape de sol, iar coloana vertebrala sa fie tinuta verticala.

O pozitie mai verticala se obtine prin aruncarea umerilor inapoi si aducerea pieptului inainte. Ar trebui sa aveti grija sa mentineti aceasta postura pe tot parcursul exercitiului. Desi poate fi dificil la inceput, corpul vi se va intinde mai mult si se va obisnui cu miscarea in timp.

In timpul posturii, muschii fetei, maxilarului si bratului trebuie eliberati si incercati sa se relaxeze. In acelasi timp, relaxati-va mintea si corpul respirand profund si expirand incet. Puteti ramane in aceasta pozitie timp de 30 sau 60 de secunde. Daca doriti, puteti prelungi aceste perioade si mai mult in functie de performanta dvs.

Pozitia scaunului (Utkatasana)

In timp ce utkatasana, cunoscuta si ca pozitie de scaun, ajuta la intarirea coloanei vertebrale si a picioarelor; va intinde pieptul complet.
Prin urmare, este una dintre pozitiile importante pentru sanatatea diafragmei si a inimii, si poate fi efectuata atat acasa, cat si la un curs yoga Brasov. De asemenea, va ajuta sa va mentineti echilibrul si sa va cresteti rezistenta.

Pentru a face aceasta miscare, mai intai trebuie sa deschideti picioarele departate la latimea umerilor. Greutatea corporala trebuie distribuita in mod egal pe talpile picioarelor. Apoi, inspirati si ridicati bratele cu palmele deschise la latimea umerilor.

In timp ce expirati, indoiti genunchii si stati intr-o pozitie ghemuita echilibrata. Genunchii trebuie indoiti astfel incat sa nu depaseasca picioarele, dar nu prea departe in spatele lor. In aceasta pozitie, ar trebui sa incercat sa va mentineti cat mai echilibrat si dreapt posibil.

Ar trebui sa ramaneti in aceasta pozitie timp de aproximativ 30 pana la 60 de secunde. Dupa aceea, trebuie mai intai sa aduceti genunchii inapoi in pozitia initiala prin inhalare si bratele prin expirare. Persoanele care doresc pot repeta acest proces de mai multe ori.

Concluzie

Exista asadar diverse pozitii pe care le puteti incerca atat la un curs yoga Brasov cat si acasa. Cateva exemple v-au fost prezentate in randurile de mai sus. Cel mai indicat este sa alegeti pozitia sau pozitiile care va plac cel mai mult, si care vi se par cele mai confortabile.

Verifica si

Carp Baits Boilies

Carp Baits Boilies

Carp Baits Boilies Alegeti acest Carp Baits Boilies. Un astfel de produs este o optiune …

Close